Chataj s nama 
Tko smo?
Najbolja zagarantirana cijena
Prednosti za naše goste
Feedback
Kontakt
marenauta
Odjavi se?
+385 1 3000664   
Kontaktiraj nas za sva pitanja i informacije!
Nazovi nas od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00.
  
 
Opće informacije

O Tvrtci

Marenauta LLC je registriran u saveznoj državi Delaware kao turistička agencija za najam brodova I usluge vezane uz tu djelatnost.

Grupa Maren Nauta LLC, posjeduje i upravlja domenama Marenauta.com™, Marenauta.net™, Marenauta.fr™ te Marenauta.ru™, Marenauta.es™ djelujući kao posrednik između klijenta i vlasnika plovila.

Nudeći više od 14400 plovila u 10 različitih zemalja, Marenauta je vodeća tvrtka u području najma plovila.

Svake godine Marenautu posjeti više od 1.000.000 posjetitelja* te ostvaruju više od 50.000 rezervacija smještaja na plovilima.

Osnovana 2007 godine, Marenauta garantira najbolje cijene za sve vrste plovila, od malih brodica do najekskluzivnijih jahti.

Marenauta je svake godine, od 2011, nagrađena najvećom ocjenom AAA na godišnjoj ekonomskoj ifinancijskoj procjeni koju neovisno provodi tvrtka http://www.bisnode.com/. Glavni kriteriji su solventnost, stabilnost I ekonomska/financijska pouzdanost.

Naša misija

Našim gostima nudimo jednostavan način odabira i rezervacije plovila u najljepšim odredištima svijeta bez obzira na njihov budžet.

Naša filozofija

Marenauta je web stranica koja je jednostavna za korištenje ali i puna informacija. Garantiramo najbolje cijene i najraznovrsniju ponudu plovila u većini marina svijeta.

Nudimo uslugu i podršku na nekoliko jezika prilagođene svakom klijentu.

Kontakt: Pozivni centar : +385 1 3000664
Fax : +39 01119837732
Skype : marenauta.com
e-mail : info@marenauta.com

*Izvor: Google analytics za stranice marenauta.com, marenauta.net and marenauta.de, marenauta.fr, marenauta.hr e marenauta.pl Worldwide 2015

 

Niske cijene

Bez dodatnih troškova
Garancija najbolje cijene

Maksimalan izbor

Više od 300 destinacija
Više od 14400 plovila

Služba za korisnike

Pomoć prije i nakon rezervacije
Osiguranje

@ Posebne ponude
Upiši se na naš newsletter
Copyright © - Sva prava pridržana
Ova stranica upotrebljava kolačiće, klikni ovdje za više informacija. Ako ti odgovara dovoljno je da nastaviš surfati!   Zatvori