Pozovi nas 
Chataj s nama 
Tko smo?
Najbolja zagarantirana cijena
Prednosti za naše klijente
Recenzije
Kontakt
marenauta®
Odjavi se?
+385 52 89 400 40
Kontaktiraj nas za sva pitanja i informacije!
  
 
Garantiramo najbolje cijene

Ukoliko nakon rezervacije, na internetu pronađeš charter plovilo sa jednakim uvjetima najma, ali sa nižom cijenom, mi ćemo prilagoditi našu cijenu. Potrebno nas je samo kontaktirati unutar 24 sata nakon rezervacije sa detaljima web stranice gdje je pronađena niža cijena.

Uvjeti i odredbe jamstva

  1. Kontaktirajte nas što prije putem e-maila info@marenauta.com, ne kasnije od 24 sata od rezervacije. E-mail bi trebao sadržavati Vaše podatke i detalje web stranice gdje je pronađena niža cijena.
  2. Niža online cijena mora biti dostupna u trenutku kada Marenauta odobri Vaš zahtjev. To se mora dogoditi unutar 24 sata, screenshot neće biti prihvaćen kao dokaz.
  3. Niža cijena istog broda mora biti dostupna online, od istog iznajmljivača u istoj marini i za iste datume check-ina i check-outa pod istim uvjetima najma.
  4. Niža cijena mora biti u istoj valuti kao i ponuđena cijena.
  5. Marenauta će prihvatiti prilagodbu niže cijene jedino ukoliko je Vaša rezervacije preko Marenauta.com potpuna i nije otkazana.
  6. Ako se utvrdi da je prigovor neutemeljen jer nije u skladu s uvjetima najniže zajamčene cijene, naši uvjeti rezervacije, uključujući i pravila o otkazivanju, moraju se ponovno smatrati važećim.
  7. Garancija najniže cijene ne vrijedi za plovila koja su ponuđena sa Boatshow popustom, kuponima za popust ili u sklopu bilo koje druge promotivne akcije charter iznajmljivača gdje je rezervacija izvršena.
 

Povoljne cijene

Bez dodatnih troškova
Garancija najbolje cijene

Maksimalan izbor

Više od 16000 plovila
Više od 1000 destinacija

Marenauta

90000+ Zadovoljnih kupca

Ocjena: 4.9/5
dobivena na osnovi 15492 recenzije

Služba za Korisnike

Pomoć prije i nakon rezervacije
Osiguranje

Posebne ponude? Prijavi se za primanje newslettera!
Prijavi se