Chataj s nama 
Tko smo?
Najbolja zagarantirana cijena
Prednosti za naše goste
Feedback
Kontakt
marenauta
Odjavi se?
+385 1 3000664   
Kontaktiraj nas za sva pitanja i informacije!
Nazovi nas od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00.
  
 
Garantiramo najbolje cijene

Ukoliko nakon rezervacije na internetu pronađete charter plovilo sa jednakim uvjetima najma, ali sa nižom cijenom, mi ćemo prilagoditi našu cijenu. Potrebno nas je samo kontaktirati unutar 24 sata nakon rezervacije sa detaljima web stranice gdje je pronađena niža cijena.

Uvjeti garancije najniže cijene

  1. ne kasnije od 24 sata od rezervacije. E- mail bi trebao sadržavati Vaše podatke i detalje web stranice gdje je pronađena niža cijena.
  2. Niža online cijena mora biti dostupna u trenutku kada Marenauta odobri Vaš zahtjev. To se mora dogoditi unutar 24 sata, screenshot neće biti prihvaćen kao dokaz.
  3. Niža cijena istog broda mora biti dostupna online, od istog iznajmljivača u istoj marini i dodatno, mora biti dostupna za iste datume check-in i check-outa pod istim uvjetima najma.
  4. Niža cijena mora biti u istoj valuti kao i ponuđena cijena
  5. Marenauta će prihvatiti prilagodbu niže cijene jedino ukoliko je Vaša rezervacije preko Marenauta.com zaključena i ne podliježe stornu.
  6. Ukoliko je zahtjev za prilagodbom cijene neuspješan jer nije u skladu sa našom garancijom najniže cijene te našim općim uvjetima najma, mogućnost storna rezervacije se i dalje može iskoristiti.
  7. Garancija najniže cijene ne vrijedi za plovila koja su ponuđena sa Boatshow popustom ili popustima za vjernost ili u sklopu bilo koje druge promotivne akcije charter iznajmljivača gdje je rezervacija izvršena.
 

Niske cijene

Bez dodatnih troškova
Garancija najbolje cijene

Maksimalan izbor

Više od 300 destinacija
Više od 14400 plovila

Služba za korisnike

Pomoć prije i nakon rezervacije
Osiguranje

@ Posebne ponude
Upiši se na naš newsletter
Copyright © - Sva prava pridržana
Ova stranica upotrebljava kolačiće, klikni ovdje za više informacija. Ako ti odgovara dovoljno je da nastaviš surfati!   Zatvori